Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Spor, Yaşam 13 Mayıs 2024 36 Görüntüleme

MERSİNLİ BOCCECİLER FRANSA’DA TARİH YAZDI

Mersin’li milli Bocce Sporcularımız Mehmet Can Yakın ve Yasin Kaya 3 ayrı Disiplinden 3 Dünya 3’üncülüğü elde etme başarısı gösterdi
6-12 Mayıs tarihleri arasında Fransa’nın St.Vulbas kentinde yapılan “Dünya Erkekler ve Miks Bocce Volo Şampiyonası’nda” Role, Role Miks ve Miks Kombine disiplinlerinde, 3 Dünya 3’üncülüğü elde eden Mersinli milli sporcularımız Mehmet Can Yakın ve Yasin Kaya Fransa’da tarih yazdı.
Ülkemizde Bocce sporunun lokomotifi durumunda olan ve milli takımlarımıza bir çok sporcu kazandıran Mersin, Bocce Sporcularımızın ve Antrenörlerimizin aldıkları başarılı sonuçlarla bizleri gururlandırmaya devam ediyor.
21 ülkenin katılımıyla Fransa’da düzenlenen Dünya Şampiyonası’nda Role Miks Disiplininde İnci Ece Öztürk ve Role Disiplininde Ali Asker Recep ile iki Dünya üçüncülüğü kazanan Mehmet Can Yakın, Miks Kombine disiplinin Emine Dursun ile 1 Dünya 3’üncülüğü kazanan Yasin Kaya, onları yetiştiren milli antrenörlerimiz Kudbettin Usul ve Y. Niyazi Kutlay’ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster