İçel
Ana Sayfa Gündem, Son Dakika 19 Aralık 2023 36 Görüntüleme

MERSİN’DE DEAŞ TERÖR ÖRGÜTÜNE OPERASYON…7 KİŞİ TUTUKLANDI

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, DEAŞ silahlı terör örgütüne fon sağlayan şahıs ve şirketlere yönelik önemli bir adım atıldı. Yapılan operasyonda gözaltına alınan 9 şüpheliden 7’si tutuklandı.

Mersin merkezli iki ilde, Mersin ve Gaziantep’te gerçekleştirilen operasyon, DEAŞ terör örgütüne fon toplama ve sağlama suçundan şüpheli olarak belirlenen 9 kişi ve 2 şirkete yönelik olarak icra edildi. Jandarma ekipleri tarafından yakalanan 9 şüpheli, adliyeye sevk edildikten sonra mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemeye sevk edilen şüphelilerden 7’si tutuklanırken, 2’si adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı. Ayrıca mahkeme tarafından 5 şüpheli ve 2 şirketin tüm malvarlıklarına el konulmasına karar verildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster