İçel
Ana Sayfa Gündem, Sağlık, Son Dakika, Yaşam 27 Şubat 2023 133 Görüntüleme

Mersin’de 43 kilo 884 Gram Sentetik Uyuşturucu Ele Geçirildi

Mersin’de düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 43 kilo 884 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi, gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Akdeniz ilçesi Mersin Serbest Bölgesi mevkisindeki uygulama noktasında bir tırı durdurdu.

Sürücüsünün şüpheli hareketleri üzerine narkotik dedektör köpeği “Brego”nun desteğiyle yapılan aramada, 12 paket halinde 8 kilo 164 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi.

Olayla ilgili yakalanan zanlı M.Y. tutuklandı.Öte yandan, Mezitli ilçesindeki operasyonda da bir aracın bagajındaki iki çantada 65 paket halinde 35 kilo 720 gram sentetik uyuşturucu bulundu.Gözaltına alınan şüpheliler M.Ç. ve Ö.S. tutuklandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster