İçel
Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Son Dakika, Tarsus, Teknoloji, Yaşam 6 Aralık 2022 187 Görüntüleme

MERSİN-TARSUS OTOYOL AYRIMI ve MERSİN OSB BAĞLANTI KAVŞAĞI AÇILDI

Mersin Tarsus Otoyol ayrımı ve Mersin Organize Sanayi Bölgesi  Bağlantı kavşağı bugün törenle açıldı.

Açılışa Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ,Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan ,AKP Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz ve AKP Mersin Milletvekili  Ali Cumhur Taşkın katıldı.

Sn Ali Cumhur Taşkın yaptığı açılış konuşmasında şunları söyledi;

 

” Sayın Bakanım

Sayın Valim, Sayın Milletvekili Arkadaşlarım, Sayın Bakan Yardımcılarımız, Sayın Belediye Başkanlarımız, Sayın İlbaşkanlarımız

İlimizin çok değerli daire amirleri,Çok değerli STK temsilcilerimiz.Yerel ve ulusal basınımızın çok değerli temsilcileri.Çok kıymetli Tarsuslu, Mersinli hemşerilerim.

Hepinizi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum.

 

Öncelikle Sayın Bakanımıza ilimizi teşrifleri dolayısıyla şükranlarımızı sunuyor, bir kez daha huzurlarınızda hoş geldiniz diyorum.

 

Değerli hemşerilerim,

Bu gün açılışını gerçekleştireceğimiz Mersin-Tarsus Otoyol Ayrımı – Mersin Organize Sanayi Bölgesi Bağlantı Kavşağı’nın Tarsus’umuza Mersin’imize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.

İnsan vücudu için kan damarları neyse, şehirler için de yol o kadar önemlidir. Yapımı tamamlanan kavşak çalışması da önemli bir ihtiyacı giderecektir.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü liderliğinde her yönüyle gelişen, güçlenen ve kalkınan,  bölgesel ve küresel bir güç olma yolunda emin adımlarla ilerleyen ülkemizin güneyde parlayan yıldızı Mersin, sürekli büyüyen ve gelişentarımı, ticareti, sanayisi ve ekonomisiyle Türkiye’nin dünyaya açılan kapılarından birisi olarak hepimizin ortak gururu.

 

Değerli Kardeşlerim,

Dünyanın merkezinde yer alan ülkemiz, lojistik olarak çok önemli bir konumda. Aynı şekilde Mersin’imizde ülkemiz içerisinde, bölgesinde ve dünyada çok önemli bir lojistik kenti.

Çukurhava Havalimanı, Tarsus Lojistik Merkezi, organize sanayi bölgeleri ve artan tarımsal üretimiyle ticareti, sanayisi, ekonomisi veinsan gücü ile Mersin Türkiye Yüzyılına hazır durumda.

 

Bu avantajlarımızı çok iyi değerlendirip katma değere dönüştüren, günümüzün gerekli kıldığı teknik ve fiziki koşullara uygun yatırımları Tarsus’umuza Mersin’imize taşıyan Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Bakanlarımıza ve teşkilatlarımıza huzurlarınızda şükranlarımızı sunuyorum.

Tarsuslu Mersinli hemşerilerimiz Aziz milletimiz her şeyin en güzeline, en iyisine layıktır. Açılışını gerçekleştirdiğimiz kavşağımızın tekrar hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor,

hepinize selam ve saygılarımı sunuyorum.”

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster