Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 5 Ekim 2023 87 Görüntüleme

MERSİN BÜYÜKŞEHİR YETKİLİLERİNDEN, TARSUS’TA MUHTARLAR DERNEKLERİNE ZİYARET

Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi ve İmar A.Ş. Genel Müdürü Ali Uyan, MESKİ Doğu İşletmeler Dairesi Başkanı Önder Yandımata, Büyükşehir Tarsus Koordinasyon Şube Müdürü Soner Yetgin ve iş insanı Ali Seçer’in de eşlik ettiği heyet, Tarsus-Çamlıyayla Muhtarlar Derneği ile Türkiye Muhtarlar Federasyonu Tarsus Şubesi’ni ziyaret ettiler.

Tarsus-Çamlıyayla Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Naci Güllü ile Türkiye Muhtarlar Federasyonu Tarsus Şube Başkanı Turgay Benli ve diğer muhtarlar ziyaretlerde, görüş ve önerilerini ilettiler.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Ali Uyan, ziyaretlerde yaptığı konuşmalarda, “Siz değerli Muhtarlarımız ile bir araya gelmekten dolayı gerçekten mutluyuz. Başkanımız Sayın Vahap Seçer öncülüğünde, Mersin Büyükşehir Belediyemiz Anamur’dan Tarsus’a kadar her mahallemize eşit hizmet götürebilmek için yoğun şekilde çalışmaktadır.

Tarsus, Mersin’in en büyük ilçesi. Geniş bir coğrafyaya sahip. Merkez mahallelerinin yanı sıra ova da ve kırsalda birçok mahalle Tarsus’a bağlı. Büyükşehir Belediyesi olarak, 4.5 yıldır tüm zorluklara rağmen her mahallemize hizmet götürüyoruz. Elbette bundan sonra da sizlerle el ele vererek hizmetlerimiz artarak devam edecektir” diye konuştu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster