Ana Sayfa Gündem, Tarsus, Yaşam 16 Mayıs 2024 56 Görüntüleme

MERSİN BÜYÜKŞEHİR VE TARSUS BELEDİYESİ YETKİLİLERİNDEN MUHTARLARA ZİYARET

Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi ve Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Ali Uyan, Büyükşehir ve Tarsus Belediyesi bürokratları ve Meclis üyeleri ile birlikte Yunus Emre Mahalle Muhtarı Mahsun Karataş ile Girne Mahallesi Muhtarı Ramazan İnal’ı ziyaret etti.

Büyükşehir Koordinasyon Şube Müdürü Soner Yetgin, MESKİ Şube Müdürlerinden Hasan Baltacı, Tarsus Belediyesi Bürokratları ve azalarında hazır olduğu ziyaretlerde konuşan Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Ali Uyan, “Mersin Büyükşehir Belediyemiz ve Tarsus Belediyemizin, mahallelerde halkımızın beklentilerini veya eksik olan hizmetleri ortak çalışmalarla karşılaması noktasında faaliyetler başlatıldı.

Bu dönem çok daha iyi olacak. Belediyelerimizin güç birliği ve kollektif çalışmaları, Meclis üyelerimizin de desteğiyle mahallelerimizin beklentisi olan hizmetler yerine getirilecektir” dedi.

Ziyaretlerde Yunus Emre Mahallesi Muhtarı Mahsun Karataş ile Girne Mahallesi Muhtarı Ramazan İnal, mahallelerde eksik gördükleri altyapı ve diğer beklentilerle ilgili bilgi verdiler.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster