Ana Sayfa Gündem, Tarsus, Yaşam 25 Haziran 2024 32 Görüntüleme

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARSUS’TA ALİ MENTEŞOĞLU CADDESİNİ YENİLİYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Tarsus genelinde cadde ve bulvarlarda yol yenileme çalışmaları devam ediyor.

Tarsus kent merkezinde sık kullanılan ve zemini oldukça yıpranan Ali Menteşoğlu Caddesi üzerinde Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından bozuk zemin söküm, orta refüj taş yenileme ve ardından sıcak asfalt serim işlemi uygulanıyor.

Ali Menteşoğlu Caddesi’nin İstiklal Caddesi kavşağı ile Alparslan Türkeş Bulvarı kavşağı arasında kalan bölümünde yürütülen işlemlerde, yolun batı kısım asfaltı yenilendi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Ali Uyan ile Büyükşehir Belediyesi Tarsus Koordinasyon Şube Müdürü Soner Yetgin, çalışmaları yerinde inceledi ve çevre esnaflarla sohbet ettiler. Ziyaretlerde Büyükşehir Birim Amirleri de hazır bulundu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ali Uyan, “Başkanımız sayın Vahap Seçer’in öncülüğünde Belediyemizin cadde ve bulvar yenileme faaliyetleri devam ediyor. Ali Menteşoğlu Caddesi de Tarsus’ta oldukça yoğun kullanılan bir güzergah. Ekiplerimiz sıkı şekilde çalışıyor ve caddeyi konforlu geçiş yapılır duruma getiriyor. Çalışmalar kısa sürede tamamlanacaktır. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster