İçel
Ana Sayfa Gündem, Kadın, Sağlık, Tarsus, Yaşam 20 Mart 2023 125 Görüntüleme

LÖSEV’den AKKOZA’ya NEZAKET ZİYARETİ

1998 yılında Pediatrik Hematolog, Onkolog Dr. Üstün Ezer tarafından Ankara’da kurulan, Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) Adana Sosyal Hizmet Sorumlusu Gül ŞAHİN, Lösev Adana Halkla İlişkiler Sorumlusu Bugse Güler ÇAKAN, Lösev Tarsus Aile Komitesinden Yeliz BOZKURT, Ayfer CAN ve Erkan YAĞLIPINAR’dan oluşan heyetiyle, Akkoza Medya Grubumuza nezaket ziyaretinde bulundu.

Ceo’muz Hasan Selenoğlu’na projelerinden bahseden heyet, Lösev hakkında şunları aktardı ; Lösemili ve Kanserli hasta sayılarının 72,847 kişi olduğunu, yakın zamanda 100 bin hastaya ulaşmasını beklediklerini aktardı. Bağış ve Gönüllü sayılarının ise 6.005.039 kişi olduğunu ve 2023 yılı sonuna kadar 10 milyon bağışçıya ulaşmayı hedeflediklerini söylediler.


Lösev Adana Halkla İlişkiler Sorumlusu Buğse Güler Çakar ; Ramazan ayının gelmesiyle Fitre ve Zekatlar ile, önce çocukların iyileşmesi gerektiğini, bu durumun önemin altını çizerek vurguladı.

Lösev Adana Sosyal Hizmet Sorumlusu Gül Şahin ; Bir çocuğun hayatından daha değerli bir şey olmadığını, Fitre ve zekatların çocuklarımıza umut ve hayat vereceğinin altını çizdi.

Lösev sayesinde evladının sağlığına kavuştuğunu söyleyen, Lösev Tarsus Aile Komitesinden Erkan Yağlıpınar ise ; Lösev’in çalışmaları özellikle Ramazan ayı ile ilgili ‘ Ramazan ayında yoksul bir aileyi doyurmak, hasta bir çocuğu iyileştirmek, gözü yaşlı bir anneyi güldürmek ibadetlerin en güzelidir ‘ dedi.


LÖSEV HEYETİ, AKKOZA MEDYA STÜDYOMUZU’DA ZİYARET ETTİ

Lösev heyeti, sohbetin ardından Akkoza Medya Stüdyomuzu da incelediler. Rejisörümüz Erdal Alakaş çalışmalarımız ve faaliyetlerimiz hakkında bilgi aktardı, Ayrıca önümüzdeki günlerde canlı yayın konuğu olarak davet etti.

HASAN SELENOĞLU LÖSEV HEYETİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Akkoza Grup Ceo’muz Hasan Selenoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Lösev Adana Sosyal Hizmet Sorumlusu Gül ŞAHİN’e Lösev Adana Halkla İlişkiler Sorumlusu Bugse Güler ÇAKAN’a Lösev Tarsus Aile Komitesinden Yeliz BOZKURT’a, Ayfer CAN’a ve Erkan YAĞLIPINAR’a teşekkür etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster