Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus 17 Şubat 2024 41 Görüntüleme

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tarsus’u Ziyaret Etti

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer Tarsus’u ziyaret etti

Ziyarete CHP Tarsus Belediye Başkan adayı Ali Boltaç ve partililer eşlik etti. Heyet, Tarsus Yarenlik Alanı ve Tarsu AVM’yi ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretleri, yoğun ilgi ve coşkuyla karşılandı.

Ziyaretler sırasında konuşan Ali Boltaç, “Bugün Tarsus, evladını karşıladı. Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Vahap Seçer ile birlikte Yarenlik Alanı’nda ve Tarsu AVM’de vatandaşlarımızla buluştuk. Tarsus’u güzel ve huzurlu günler bekliyor. Biz hazırız. Ya siz?” ifadelerini kullandı.

Vahap Seçer ve Ali Boltaç’ın Tarsus’ta bir araya gelmesi, ilçenin geleceği adına umut vaat eden bir işbirliğini gösterdi. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer için seçim sürecinde Tarsus önemli bir durak oldu ve halkın beklentilerini dinleme fırsatı sağladı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster