Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 17 Şubat 2024 49 Görüntüleme

Cumhur İttifakı’nın Mersin Adayı Serdar SOYDAN, Tarsus Halkıyla Buluştu

Cumhur İttifakı’nın Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar SOYDAN, Tarsus’ta önemli bir ziyaret gerçekleştirdi

Ziyaret kapsamında Tarsus Ülkü Ocakları’nda düzenlenen toplantıya katılan SOYDAN, partililerle bir araya gelerek seçim çalışmalarını değerlendirdi.

Toplantıya, Cumhur İttifakı’nın Tarsus Belediye Başkan Adayı Mahmut TAT, Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Başkanı Fatih YILDIRIM, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Davut FİDANOĞLU, Mersin İl SKM Başkanı ARSLAN, KAÇEP Başkanı Necla ÇAKIR, Tarsus Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Rıdvan APAK, önceki dönem Mersin Milletvekili Baki ŞİMŞEK, önceki dönem Tarsus Belediye Başkanı Şevket CAN ve birçok parti üyesi katıldı.

Toplantı, Tarsus Ülkü Ocakları’nda gerçekleşti ve büyük bir katılım ile karşılandı. Serdar SOYDAN liderliğindeki heyet, toplantının ardından esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Çiçekli ve Alifakı mahallelerini de ziyaret eden heyet, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.

Cumhur İttifakı adayları ve parti üyeleri, Tarsus’ta halkla bir araya gelerek, seçim öncesi vaatlerini ve projelerini paylaşmanın yanı sıra vatandaşların talep ve beklentilerini dinlediler. Toplantı ve ziyaretler, seçim sürecindeki çalışmaların önemli bir parçasını oluşturdu ve halkın desteğini kazanma yolunda önemli adımlar atıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster