İçel
Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Yaşam 11 Kasım 2022 176 Görüntüleme

MERSİN BAROSU 2022-2023 YILI STAJ EĞİTİM BİRİNCİ DÖNEM AÇILIŞI YAPILDI

Mersin Barosu 2022-2023 yılı birinci dönem staj eğitim dönemi açılışı Mersin Barosu Başkanı Av. Gazi Özdemir, başkanlık divanı, yönetim kurulu üyeleri, Avukatlık Akademisi ve Staj Eğitim Merkezi Başkanı Av. Hasan Canacankatan’ın sunumuyla başladı.

Stajyer avukatları katılımıyla gerçekleşen staj eğitiminin açılış konuşmasını yapan Mersin Barosu Avukatlık Akademisi ve Staj Eğitim Merkezi Başkanı Av. Hasan Canacankatan, her hafta salı ve perşembe günleri 14.00-17.00 saatleri arasında yapılacak olan staj eğitimlerinin birinci döneminin 2023 yılı Şubat ayında sona ereceği, ikinci dönemin ise 2023 Mart ayında başlayıp Haziran ayında sona ereceği, teoriden ziyade dava türleri ve uygulamaları konusunda pratik ağırlıklı bir ders programı hazırlandığı ve yoğun bir seminer döneminin de olacağı bilgisini verdi.

Avukatlık mesleğinin tarihçesi, işlevi, amacı ve meslek etik kuralları hakkında bilgiler veren Baro Başkanı

Gazi Özdemir konuşmasında,  “Biz avukatlar ekonomik kazancımızı mesleğimizle sağlıyoruz. Mesleğimizi sürdürürken, kazanç elde ederken, mesleğin onurunu da korumak en büyük görevimiz olmalıdır. Staj döneminizde karşılaşacağınız her sorunda şahsım ve yönetim kurulumuz her daim yanınızda olacaktır” diyerek, stajyer avukatların başarılı bir staj dönemi geçirmesini temenni etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster