Ana Sayfa Gündem, Kadın, Sağlık, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 28 Ekim 2023 117 Görüntüleme

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu’ndan Meme Kanseri Farkındalık Etkinliği

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu, 1-31 Ekim Ayı’nı “Meme Kanseri Bilinçlendirme ve Farkındalık Ayı” dolayısıyla, meme kanserinin erken teşhisinin önemini vurgulamak ve toplumda meme kanseri farkındalığını artırmak amacıyla bir etkinlik düzenledi. Bu önemli etkinlik, Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi’nde gerçekleşti.

Etkinlik, meme kanseri konusunda uzmanlaşmış olan Uzm. Dr. Birsen Dokgöz’ün katılımıyla gerçekleşti. Dr. Dokgöz, katılımcılara meme kanserinin teşhisinden tedavisine kadar önemli bilgiler aktardı. Meme kanserinin erken teşhisinin hayat kurtarıcı olabileceğini vurgulayan Dokgöz, düzenli tarama ve farkındalığın önemini vurguladı. Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu, toplumun sağlıkla ilgili konularda bilinçlenmesine ve bu tür önemli konularda bilgi sahibi olmasına yardımcı olmaya devam ederek toplumun sağlığını iyileştirmeye katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster