Ana Sayfa Gündem, Kadın, Sağlık, Tarsus, Yaşam 7 Eylül 2023 95 Görüntüleme

MERSİN ALZHEİMER DERNEĞİ TARSUS GRUBU 2023-2024 YENİ DÖNEM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu 2023-2024 Çalışma Dönemi’ni Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi’nde düzenlediği Yönetim Kurulu Toplantısı ile başlattı

Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi’nde düzenlenen Yönetim Kurulu Toplantısı’nda Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu, önceki çalışma dönemi ile ilgili değerlendirme yaptı. Yaz sezonunda yapılan çalışmaların insanlar üzerindeki olumlu etkisi değerlendirildi. 2023-2024 Çalışma Dönemi’nde yapılması planlanan etkinlik, proje ve çalışmalar görüşülerek karara bağlandı. Yeni Çalışma Dönemi için çalışma takvimi oluşturularak görev dağılımı yapıldı.

Yönetim Kurulu Toplantısı ile Yeni Çalışma Dönemi’nin startını veren Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu her yeni döneme büyük bir özveriyle, coşkuyla, azim ve kararlılıkla başladıklarına vurgu yaparak herkesi Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi’nde düzenledikleri etkinlik, proje ve çalışmalara davet etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster