İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 8 Nisan 2023 140 Görüntüleme

MEMLEKET PARTİLİ ÖZGÜR TÜRKER; ‘NE SAĞDAN NE SOLDAN ATATÜRK’ÜN YOLUNDAN YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ

28. Dönem Memleket Partisi Mersin Milletvekili A. Adayı Özgür TÜRKER Kamuoyuyla Paylaştı ;
“Bizler aşağıda isimleri yazılı 73 il ve 485 ilçe başkanı olarak Memleket Hareketinin ilk kurulduğu günden itibaren kurucularının ve Genel Başkan Sayın Muharrem İNCE’nin Atatürkçü duruşu ve omurgalı siyaset anlayışına inandık.
Çoluk çocuğumuzun rızkından keserek İl ve İlçe binalarımızı kiraladık, mobilyalar aldık, bayrak yaptırdık, broşür bastırdık. Bizlere Genel Merkezimiz tarafından bir tek kuruş dahi gönderilmedi. Sadece Atatürkçü bir siyasal duruşa özlemle Sayın Genel başkanımıza inandık.
Bizlerin alın teri ve emeğiyle partimiz bu günlere geldi. Türk Siyaset tarihinde bu kadar güçlü bir başlangıcın ve siyasal örgütlenmenin başka bir örneği yoktur. Ey Cumhuriyetçiler, Ey Atatürkçüler, Ey Yurtseverler, Ey Gençler, Fetöcülerin alışılagelmiş kumpas taktiklerine ve oyunlarına gelmeyin. Biz yemin ettik!
Ne sağdan Ne soldan Atatürk’ün yolundan yürümeye devam edeceğiz. Kamuoyuna saygı ile duyururuz “dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster