İçel
Ana Sayfa Gündem, Kadın, Tarsus, Yaşam 14 Mart 2024 29 Görüntüleme

MELİKE ŞAHİN ve YELİZ BOZKURT’TAN AKKOZA’YA ZİYARET

Altaylılar Mahallesi Muhtar Adayı ve Tarsuslu Hamarat Hatunlar Dernek Başkanı Melike Şahin ile Altaylılar Mahalle Muhtarı ve Muhtar Adayı Yeliz Bozkurt Akkoza Medya Grubumuzu Ziyaret Etti.
Akkoza Medya CEO’muz Hasan Selenoğlu ve Rejisörümüz Erdal Alakaş ile yaklaşan yerel seçimler üzerine sohbet gerçekleştiren Melike Şahin ve Yeliz Bozkurt ,Muhtar Adayı olarak gerçekleştirdikleri çalışmalarından da bahsettiler.
Hasan Selenoğlu ve Erdal Alakaş, Altaylılar Mahallesi Muhtar Adayı ve Tarsuslu Hamarat Hatunlar Dernek Başkanı Melike Şahin ve Altaylılar Mahalle Muhtarı ve Muhtar Adayı Yeliz Bozkurt’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ileterek, çalışmalarında başarılar dilediler.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster