Ana Sayfa Gündem, Kadın, Kültür, Tarsus, Yaşam 13 Mayıs 2024 50 Görüntüleme

MEHTAP CAN ÖZTAŞPINAR’IN “ÖZÜMÜN YOLCULUĞU” SERGİSİ AÇILDI

Tarsus’un sanatseverleri, Mehtap Can Öztaşpınar’ın “Özümün Yolculuğu” adlı resim sergisinin açılışı için heyecanla bir araya geldi.

Sergi, 10 Mayıs 2024 Cuma günü saat 17.00’de Tarsus Mehmet Bal Sanat Galerisi Sergi Salonu’nda gerçekleşti.

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç’ın da katılımıyla gerçekleşen açılış töreni, sanatseverler tarafından ilgiyle karşılandı.

Mehtap Can Öztaşpınar, Adana doğumlu ve evli olan bir sanatçıdır. İki çocuk annesi Öztaşpınar, resim sanatına olan tutkusunu Mayıs 2023’te ilk sergisini açarak resmi olarak taçlandırdı. “Özümün Yolculuğu” sergisi ise sanatçının ikinci kişisel sergisidir.

Sergide, modern ve postmodern temaların yanı sıra serbest ve yağlı/akrilik boya teknikleriyle yapılmış tablolar yer almaktadır. Öztaşpınar’ın eserleri, izleyicileri kendi iç yolculuğuna çıkaran derin anlamlar ve yaratıcılıkla dolu kompozisyonlarla dikkat çekmektedir.

Sergi, 24 Mayıs 2024 tarihine kadar ziyaret edilebilir. Sanatseverler, Mehtap Can Öztaşpınar’ın sanatını keşfetmek ve sergiye katkıda bulunmak için Tarsus Mehmet Bal Sanat Galerisi’ni ziyaret edebilirler.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster