Ana Sayfa Gündem, Kadın, Kültür, Tarsus, Yaşam 13 Mayıs 2024 62 Görüntüleme

TÜRK KADIN BİRLİĞİ TARSUS’TA “Haremden Özgürlüğe: Türk Kadınının Bağımsızlık Öyküsü” adlı fotoğraf sergisi açılışında bir araya geldi.

Türk Kadın Birliği Tarsus Şubesi, “Haremden Özgürlüğe: Türk Kadınının Bağımsızlık Öyküsü” adlı fotoğraf sergisinin açılışını gerçekleştirdi. Çukurova Fabrikası Galerisi’nde düzenlenen etkinlikte, Türk Kadın Birliği üyeleri ve davetliler bir araya geldi.

Sergi, Mert Rüstem’in arşivinden özenle seçilmiş görsellerle donatılmıştı. Açılışta, Türk Kadın Birliği tarafından değerli üyelere plaketler sunuldu. Türk Kadın Birliği Tarsus Şube Başkanı Figen Aktan, Ayşe Köksal, Ayşe Yıldırım ve Ayten Teke’ye plaket takdim etti. Ayrıca Türk Kadın Birliği Ankara Genel Merkez Başkan Yardımcısı Şansın Tileylioğlu, Birsen Toygar ve Emine Uyar’a plaket verdi.

Türk Kadın Birliği Genel Merkez Saymanı Fikriye Evin, Esma Tülün Üstün ve Eyübe Ege’ye plaket takdim etti. İzmir’den katılan Türk Kadın Birliği İzmir Şube Başkanı Sevtap Şirin, Hamiyet Yalçın, Hatice Ateş, Hayriye Koçak ve Lütfiye Yalçın’a da plaket sundu.

Ayrıca açılışta Mersin Şube Başkanı Hülya Yücel, Müjgan Sunay ve Mürvet Diyarbakırlı’ya plaket takdim edilirken, İstanbul Şube Başkanı Selma Durak da Müzeyyen Yalçın, Nadire Önsal, Nursen Şahin ve Ülkü Hasoğlu’na plaket verdi. Türk Kadın Birliği İzmir Bayraklı Başkanı Nihal Bulmamış, Lütfiye Yalçın ve Muammer İpekoğlu’na plaket takdim etti.

Sergi açılışında Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanı Şerife Hasoğlu Dokucu ‘yada plaket taktim edildi.
Ayrıca açılışta yeni ve genç üyelere de çiçek takdim edildi. Mini kokteylin ardından fotoğraf sergisi gezildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın Aile Bu fotoğraf sergisinde Türk Kadın Birliği, Türk kadınının bağımsızlık ve özgürlük mücadelesine dikkat çekmeyi amaçlıyor ve kadınların toplumdaki değerli katkılarını vurguluyor.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster