Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 10 Ekim 2023 110 Görüntüleme

MEHMET YUNUS SEVEN : “Vatandaşlarımızın Sorunlarına Ortak Olmak, Çözüm Sunmak, Bizim En Büyük Önceliğimiz”

İYİ Parti 28. Dönem Mersin Milletvekili Adayı Dr. Mehmet Yunus Seven, Büyük-Küçük Kösebalcı, Çevreli ve Hacıhamzalı Mahallelerini ziyaret etti

Ziyarette Mehmet Yunus Seven’e İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanı Av.Burak Özdil ve Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti. Ziyarette Mahalle Muhtarları ve mahalle sakinleri ile bir araya gelerek ,mahallelerin yerel idare sorunları ile ilgili istişare toplantısı yaparak eksikleri bizzat kendilerinden dinleyip, çare olmak üzere notlar alındı.

Mehmet Yunus Seven ziyaretleri ile ilgili şunları söyledi: “İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanımız Av. Burak Özdil’le birlikte bugün Büyük-Küçük Kösebalcı,Çevreli ve Hacıhamzalı mahallelerimizde hemşehrilerimizle bir araya geldik. Vatandaşlarımızın sorunlarına ortak olmak, sıkıntılarına çözüm önerileri sunmak, onların ihtiyaç duyduklarında yanlarında olduğumuzu gösterebilmek, bizim en büyük önceliğimiz. Bizleri ailelerinin bir ferdi olarak görüp hem mutluluklarını hem sıkıntılarını samimiyetle paylaşan hemşerilerime teşekkürlerimi sunuyorum.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster