İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus 10 Ocak 2024 49 Görüntüleme

Mehmet Yunus Seven: “Tarsus’ta tarih yazacağız!”

İYİ Parti Tarsus Belediye Başkan Adayı Mehmet Yunus Seven, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Tarsus’un yerel seçimlerine kısa bir süre kala İYİ Parti Tarsus Belediye Başkan Adayı Mehmet Yunus Seven ve İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanı Burak Özdil ile Yönetim Kurulu Üyeleri; ilçedeki önemli sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek seçim çalışmalarına devam ediyor. Son olarak, Tarsus Otobüsçüler Kooperatifi, Türkiye Emekliler Derneği Tarsus Şubesi, Tüm Emekliler Derneği Tarsus Şubesi ile Tarsus Paketleme ve Tarım İşçileri Derneği’ni ziyaret eden Seven ve ekibi, kuruluşların başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Tarsus Otobüsçüler Kooperatifi’ni ziyaret eden Mehmet Yunus Seven ve ekibi, Kooperatif Başkanı Behzat Nafız Kızılyaka ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, seçim projelerini paylaştılar. Aynı şekilde, Türkiye Emekliler Derneği Tarsus Şubesi, Tüm Emekliler Derneği Tarsus Şubesi ve Tarsus Paketleme ve Tarım İşçileri Derneği’ne gerçekleştirilen ziyaretlerde de aday Seven, dernek başkanları ve üyeleriyle bir araya gelerek seçim sürecine ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Mehmet Yunus Seven, Tarsus Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Behzat Nafız Kızılyaka’ya, Türkiye Emekliler Derneği Tarsus Başkanı Arif Kılıç’a, Tüm Emekliler Derneği Tarsus Başkanı Bülent Gözener’e ve Tarsus Paketleme ve Tarım İşçileri Derneği Başkanı Cumali Erbay’a misafirperverlikleri ve hoş sohbetleri için teşekkür etti.

Seçim sürecindeki etkin ziyaretlerle birlikte Mehmet Yunus Seven ve İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanı Burak Özdil liderliğindeki ekip, ilçedeki çeşitli kesimlerle diyaloglarını sürdürerek vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster