İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Son Dakika, Tarsus 14 Mart 2024 30 Görüntüleme

Mehmet Yunus Seven, Kırklarsırtın’da Seçim Ofisini Miting Havasında Açtı

Mehmet Yunus Seven, İYİ Parti’nin Tarsus Belediye Başkan adayı olarak 13 Mart 2024 Çarşamba günü saat 22:30’da Tarsus’un Kırklarsırtı Mahallesi’nde seçim ofisini açtı.

Seçim ofisi açılışı büyük ilgi gördü ve bu nedenle Seven, açılışı miting havasında gerçekleştirdi.
Ofisin içine sığmayan kalabalığa açık alanda hitap eden Seven, “Kıymetli Kırklarsırtı halkı, bugün burada Ramazan akşamı teravi sonrası gibi bir zaman diliminde sizlerle bir araya geldik. Gece geç saat olmasına rağmen bizi yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Sağ olun, var olun” diyerek konuşmasına başladı.


Seven, 1 Nisan’da belediye başkanı olduğu takdirde, Tarsus’ta yaşayan herkesin kalbinde taht kuracağını belirtti, oy versin veya vermesin herkesin haklarını koruyacağını vurguladı.
“Tarsus Belediyesi, hamaset yapma yeri değil, icraat makamıdır” diyen Seven, “Allah’ın izniyle Tarsus’a 5 tane çevreyolu yapacak, 3 noktada çok katlı otoparklar inşa edip Tarsus’un trafik sorununu ve otopark ihtiyacını kökten çözeceğiz, inşallah” dedi.


Kentsel dönüşüm konusunda da önemli açıklamalarda bulunan Seven, “İlk olarak İsmetpaşa Mahallesi olmak üzere, tüm mahallelerde kentsel dönüşümü gerçekleştirip vatandaşlarımızı mağdur etmeden, mülksüzleştirmeden, depreme dayanıklı ve yatay mimariyi içeren projeler hayata geçireceğim” şeklinde konuştu.

“Tarsus’un tarihi ve kültürel değerlerini tanıtıp turizmi canlandıracağız. Yılda en az 1 milyon turisti Tarsus’a çekerek şehrimizi canlandıracağız. Bu turistleri çektiğimizde Tarsus esnafı da canlanacak, 12 ay boyunca gülümseyecekler. Taş evleri butik otellere dönüştürüp turistleri buraya yönlendireceğiz” ifadelerini kullandı.
Açılışa İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanı Burak Özdil, İYİ Parti Tarsus Belediye Meclis Üyesi adayları ve partililer katılım gösterdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster