İçel
Ana Sayfa Eğitim, Ekonomi, Gündem, Kadın, Politika, Sağlık, Siyaset, Son Dakika, Spor, Tarsus, Yaşam 22 Mart 2024 148 Görüntüleme

MEHMET YUNUS SEVEN “AKKOZA AÇIK OTURUM” CANLI YAYIN KONUĞUMUZ OLDU

İYİ Parti Tarsus Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Mehmet Yunus Seven, 21 Mart 2024 Perşembe günü saat 16.00’da, Akkoza Medya’nın Facebook ve YouTube kanallarında yayınlanan “Akkoza Açık Oturum” programının konuğu oldu. Programda, Seven’in Tarsus için öngördüğü çeşitli projeler ele alındı.
Mehmet Yunus Seven, Tarsus’un gelişimine yönelik kapsamlı bir vizyon sunarak, Tarsus’un spor alanlarından eğitim sektörüne, il statüsüne yükseltilmesi sürecinden otopark ve trafik sorunlarına kadar geniş bir yelpazede konuları değerlendirdi.
Mehmet Yunus Seven : “Hiç Bir İşçi Arkadaşımı İşinden Çıkarmayacağıma Söz Veriyorum”
Sayın Seven’e “Eğer Başkan seçilirseniz işçi çıkaracak mısınız? ” diye sorduğumuzda :”Bir insanın sadece siyasi görüşünden dolayı işinden çıkarılmasına karşıyım. Amacı evine ekmek götürmek olan hiç bir işçi arkadaşımı işinden çıkarmayacağımın sözünü veriyorum” dedi.
Mehmet Yunus Seven : “Tarsus’a 5 Adet Çevre Yolu Kazandıracağım”
Mehmet Yunus Seven’e Tarsus’un en büyük sorunlarından olan trafik ve otopark sorununu sorduğumuzda ise :”Adaylığım açıklandığı gün Gazi Üniversitesinde görev yapan 2 arkadaşım var şehir planlamacısı, onlardan rica ettim. Tarsus’un Trafik Master planının olmadığını aktardım. Sağ olsunlar beraber çalışacağız ve Tarsus’a 5 Çevre Yolu kazandıracağız. Ayrıca tam otomatik katlı 1256 araç kapasiteli 3 tane otopark yapacağız” diyerek bu konuda ki projesinin detaylarını anlattı.
Mehmet Yunus Seven: ” Yoksulluğa Karşı İYİ Kart Projemiz Var”
İYİ Parti Tarsus Belediye Başkan adayı Mehmet Yunus Seven’e “Başkan Olursa İlk Ne Yapacaksınız?” diye sorduğumuzda ise : “Göreve ilk geldiğimizde ilk yapacağımız ve hızlıca hayata geçireceğimiz yoksulluğa karşı “İYİ KART” projemiz olacak. Dar gelirli aileler ve öğrenciler başta olmak üzere İyi Kartlarımızı her yıl eğitim öğretim yılının başında dağıtacağız” dedi.
Ayrıca Programda özellikle Tarsus İdman Yurdu’nun desteklenmesi, eğitim kalitesinin artırılması, sporun yaygınlaştırılması, şehrin il statüsüne geçiş sürecinde yaşanacak dönüşümler, işsizlikle mücadele stratejileri, kadınlar ve yaşlı bireylerin ihtiyaçları ile engelli bireylerin sosyal entegrasyonu gibi konular öne çıktı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster