İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 22 Mart 2023 130 Görüntüleme

Mehmet AKDOĞAN AK PARTİ MERSİN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI MUHTEŞEM BİR KALABALIK İLE DUYURDU

Mersin Damızlık Koyun Keçi Yetiştiriciler Birliği Başkanı Sn Mehmet Akdoğan AK Parti Mersin Milletvekilliği Aday Adaylığını açıkladı.

Tarsus Kemer altı Civarında bulunan Mersin Damızlık Koyun Keçi Yetiştiriciler Birliği Dernek binasının önünde saat 11.00’de düzenlediği basın açıklaması ile AK Parti Mersin Milletvekilliği Aday Adaylığını açıklayan Sn Akdoğan’a, Tarsus Ziraat Odası Başkanı Sn Veyis Avcı, çeşitli stk’lar, Çok sayıda vatandaşın destek vermek için alanda bulunduğu Sn Akdoğan, tezahüratlar ve alkışlar eşliğinde açıklamasını yaptı.


Beni kırsaldaki çobana sorun diyen Akdoğan : Yeniceden Çamlıyayla’dan Mut’a kadar Şehrin her noktasında hizmet için varım dedi.


Basın açıklamasının ardından Sn Akdoğan, kalabalık bir grup eşliğinde AK Parti Tarsus İlçe Binasına kadar yürüdü.AK Parti Tarsus İlçe Başkanlığı binasında ise AK Parti Tarsus İlçe Başkanı Sn Hasan Podak ile Sn Mehmet Akdoğan Partililer ve Basın Mensuplarına seçim süreci için açıklamalarda bulundular.Parti binası önünde fotoğraf çekiminin ardından toplantı son buldu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster