Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 2 Mart 2024 43 Görüntüleme

MAHMUT TAT “AKKOZA AÇIK OTURUM”CANLI YAYIN KONUĞUMUZ OLDU

Tarsus’un Cumhur İttifakı MHP Belediye Başkan Adayı Mahmut Tat, Akkoza Açık Oturum programının canlı yayın konuğu olarak izleyicilerin sorularını içtenlikle yanıtladı. Tarsus’un tarihi evlerinin bulunduğu alanda gerçekleşen canlı yayında, Tat projelerinin yanı sıra seyircilerin tüm sorularına da samimiyetle cevap verdi.

Dezavantajlı mahallelerde yapılacak iyileştirme çalışmalarından, Tarsus’un kültürel ve tarihi zenginliklerine, Tarsus İdman Yurdu’ndan şehir planlamasına, trafik ve otopark sorunlarından tarım ve hayvancılığa, eğitim üzerine projelere kadar geniş bir yelpazede konuşulan konular arasındaydı. Ayrıca kadınlara yönelik projelerinden eğitime vereceği destek ve daha birçok projesini detaylarıyla anlattı.

Tat’ın içten cevapları ve projeleri, izleyiciler tarafından da ilgiyle karşılandı. Seyircilerin sorularına da titizlikle cevap veren Mahmut Tat, Tarsus’un geleceğine dair vizyonunu net bir şekilde ortaya koydu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster