Ana Sayfa Gündem, Tarsus, Yaşam 13 Ağustos 2024 33 Görüntüleme

KÖY ŞENLİKLERİ, TARSUS BOZTEPE, GÜLEK VE SAYKÖY’DE DE RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin kent genelinde sıcak yaz günlerine renk katan programları sürüyor

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ile Tarsus Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği ‘Köy Bizim Şenlik Bizim’ etkinliği, Tarsus’a bağlı Boztepe, Gülek ve Sayköy Mahallelerinde de gerçekleştirildi.

Gülek’te pazaryerinde düzenlenen programda ayrıca Büyükşehir Belediyesi Türk Müziği Grubu da muhteşem bir konsere imza attı. Halk Oyunları ekibi ise büyük beğeni topladı.

Hareketli müzik eşliğinde başlayan programlarda sandalye kapma, halat çekme, yüz boyama ve diğer geleneksel oyunlar oynanırken, drama atölye çalışması da düzenlendi.

Çocuklarının sevinci ile oldukça mutlu olan aileler ise alkışlarla etkinliklere katılım sağladılar. Etkinliklerde çocuklara ikramlıklar dağıtılırken, çeşitli hediyeler de verildi. Ayrıca üstü açık otobüste müzik eşliğinde mahalle içerisinde tur atıldı.

‘Köy Bizim Şenlik Bizim’ etkinliklerine Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ve Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Ali Uyan, CHP Tarsus İlçe Başkanı Selahattin Şahin, Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Koordinasyon Şube Müdürü Soner Yetgin, Tarsus Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Harun Doğan, muhtarlar, mahalle sakinleri, STK yöneticileri ve çok sayıda çocuk katılım sağladı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster