İçel
Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Politika, Siyaset, Yaşam 6 Mayıs 2023 118 Görüntüleme

KOCAMAZ: ”ÜLKEMİZ YENİDEN GÜÇLENDİRİLMİŞ PARLAMENTER SİSTEM İLE HUZURA, ADALETE, HUKUKA, LİYAKATLİ YÖNETİME KAVUŞACAK”

İYİ Parti’den Mersin 1’nci sıra milletvekili adayı Burhanettin Kocamaz, seçim çalışmaları kapsamında Erdemli  ilçesi ile Erdemli Alata Mahallesinde esnaf ve pazaryeri ziyaretlerinde bulundu.

İYİ Parti 14 Mayıs pazar günü yapılacak olan genel seçimlere iddialı bir şekilde hazırlanırken, milletvekili adayları, il ve ilçe yöneticileri sıkı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Ülke genelinde partinin tüm milletvekili adayları vatandaşla her gün bir araya gelmeye devam ediyor. Mersin’de de İYİ Partinin tüm adayları Mersin’i karış karış geziyor.

Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin Kocamaz’da seçim çalışmalarıyla ön plana çıkan isimlerden birisi oldu. Kocamaz’ın, Mersin’de sıkmadık el, çalmadık kapı, gitmedik mahalle bırakmamak için gece gündüz çalışması vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor. Kocamaz bu kapsamda seçim çalışmalarına Erdemli İlçesinde devam etti.

İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin Kocamaz, Erdemli İlçe Teşkilatı tarafından organize edilen program kapsamında, İyi Parti Erdemli İlçe Başkanı Hakan Ak ve ilçe teşkilatı ile birlikte , Erdemli  merkez ve  Koyuncu mahallesinde esnafları ziyaret etti.

Daha sonra Erdemli Alata Mahallesindeki Pazar yerini ziyaret eden Kocamaz, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. 14 Mayıs seçiminin önemini vatandaşlara anlattı. Özellikle mevcut sistemin değiştirilmesi gerektiğini nedenleriyle anlatan Kocamaz esnaf ve vatandaştan tam destek aldı.

Esnaf gezileri sırasında halkın alım gücünün düştüğüne, esnafın ise ekonomik krizle boğuştuğuna bir kez daha şahit olduklarını ifade eden İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin Kocamaz, birlikte ele ele vererek bu sistemi değiştireceklerini, Türkiye’nin güçlü, vatandaşın refah seviyesinin yüksek olduğu günlere geri döneceklerini, bunu da birlikte başaracaklarını dile getirdi.

Her gittiği İlçe ve mahallede şikayetleri tek tek dinleyen,  İYİ Parti’nin projelerini anlatıp, esnaf ve vatandaştan 14 Mayıs tarihinde yapılacak seçimlerde sandığa giderek oy kullanmalarını isteyen Kocamaz, “ Vatandaşlarımız umut ve heyecanla 14 Mayıs’ı bekliyor. 15 Mayıs sabahı bu ucube tek adam yönetimi son bulacak, ülkemiz yeniden Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem ile huzura, adalete, hukuka, liyakatli yönetime kavuşacak”  diye konuştu.

Ayrıca gittikleri her mahallede “bıktık artık” “bizi kurtarın” söylemleriyle karşılaşan Kocamaz, yerelde olduğu gibi bu seçimde de esnaf ve vatandaşların güvenini kazandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster