Ana Sayfa Gündem, Tarsus, Yaşam 25 Mayıs 2024 31 Görüntüleme

Kaymakam Mehmet Ali Akyüz, Mithatpaşa Mahallesi’nde Vatandaşlarla Buluştu

Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, Cuma Buluşmaları kapsamında Mithatpaşa Mahallesi’nde bir dizi ziyarette bulundu

Program kapsamında, Mithatpaşa Mahalle Muhtarlığını ve bu mahallede ikamet eden vatandaşları ziyaret eden Kaymakam Akyüz, Ali Mistilli İlkokulu’na da uğradı. Ayrıca mahalledeki kıraathanede vatandaşlarla bir araya gelen Akyüz, onların sorun ve taleplerini dinleyip sohbet etti.

Kaymakam Akyüz, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Uğur İnal’ın Mithatpaşa Mahallesi’nde ikamet eden ailesini de ziyaret ederek, başsağlığı dileklerini iletti ve ailenin yanında olduğunu belirtti.

Bu ziyaretlerde Kaymakam Akyüz’e, İlçe Emniyet Müdürü İhsan Yalçınkaya, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Güler, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Hüseyin Çelik, İlçe Yazı İşleri Müdürü Hasibe Çetinay, İlçe Sağlık Müdürü Orhan Acehan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür Vekili Aziz Türkmen, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sezai Erol ve Mithatpaşa Mahalle Muhtarı Muhittin Borlukan eşlik etti.

Kaymakam Akyüz, ziyaretler sırasında vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm önerileri sundu ve ilgili birimlere gerekli talimatları verdi. Vatandaşlar, Kaymakam Akyüz ve beraberindeki yetkililere gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster