Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 9 Şubat 2024 43 Görüntüleme

KADİR SERTEL OTCU : “Tarsuslular ! Sizleri, Tarsus’u hayatım boyunca gönlümde taşıyacağım!”

Tarsus’un sevilen kaymakamı Kadir Sertel Otcu, 2 Eylül 2019 tarihinde başladığı görevinden 27 Ocak 2024 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Bursa Vali Yardımcılığı görevine atanmasının ardından, bugün itibariyle Tarsus’tan ayrıldı. Otcu’nun veda ettiği Tarsus Kaymakamlığı binası önünde duygusal bir vedalaşma programı düzenlendi.
Veda törenine, kurum müdürleri, basın mensupları, dernek başkanları ve üyeleri ile kaymakamlık çalışanları büyük ilgi gösterdi. Kaymakam Otcu, Tarsus’ta geçirdiği süre boyunca yaptığı hizmetlerle ve samimi yaklaşımıyla herkesin takdirini kazanmıştı.
Ve son söz olarak Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Akkoza Mikrofonumuza şunları söyledi:
“Yaklaşık 4 yıl 5 aydır görev süremi tamamlayarak güzel Tarsus’tan Tarsuslulardan ayrılıyorum. Tarsus’ta çok güzel günlerimiz geçti, çok güzel insanlar tanıdım. Çok güzel olaylara şahit oldum.
Ben mutlu ve mesut olarak buradan ayrılıyorum. Söyleyecek çok söz var ama ben Büyük Atatürk’ün sözleriyle veda etmek istiyorum:
“Tarsuslular ! Sizleri, Tarsus’u hayatım boyunca gönlümde taşıyacağım!” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster