Ana Sayfa Gündem, Kadın, Kültür, Tarsus, Yaşam 25 Kasım 2023 57 Görüntüleme

” KADIN ŞİDDET İNSANLIĞA İHANETTİR “

KADINA ŞİDDETE HAYIR DE…
SEN DE DESTEK OL, EL İZİNİ BIRAK….
25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla; Tarsus Kaymakamlığı, Tarsus Belediyesi, Tarsus Kent Konseyi, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ve Tarsus Fotoğrafçılar Derneği’nin işbirliğiyle ” Şiddete Hayır El İzi Bırakma ” etkinliği düzenlendi.
İlk Önce Tarsus Yarenlik Alanı girişinden başlayan ve Tarsus Halk Eğitim Merkezi’ne kadar devam eden farkındalık yürüyüşü, şehir halkının yoğun katılımı ve destekleriyle gerçekleşti.
Ardından ise Tarsus Halk Eğitim Merkezi önünde Tarsus Kaymakamlığı Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürlüğü tarafından hazırlanan özel bir panoya ” Şiddete Hayır El İzi Bırakma” mesajı iletilen bir etkinlik düzenlendi.
Katılımcılar, ellerini boyayarak panoya iz bırakarak, kadına yönelik şiddete karşı kararlı bir duruş sergilediler.
Tarsus’ta düzenlenen bu etkinlik, kadına yönelik şiddete karşı birlikte hareket etme ve toplumsal farkındalık oluşturma çabalarının bir yansıması olarak önemli bir anı oldu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster