Ana Sayfa Gündem, Tarsus 3 Ocak 2024 42 Görüntüleme

JANVAK Genel Başkanı Tarsus’ta Ziyaretler Gerçekleştirdi

Jandarma Şehit ve Gazi Aileleri Vakfı’nın (JANVAK) genel başkanı Hasan ÇETİN, beraberindeki heyetle birlikte Tarsus’a gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında önemli temaslar gerçekleştirdi.

Ziyarette, JANVAK’ın çalışmalarını ve hedeflerini paylaşan genel başkan, Tarsus’un güzide kuruluşlarıyla bir araya geldi. Genel başkan Hasan ÇETİN’in yanı sıra JANVAK heyetinde Genel Başkan Yardımcısı Zekeriya YILMAZ, Tarsus İlçe Başkanı İbrahim ÖZDEMİR, İlçe Başkan Yardımcısı Abdullah ŞAHİN ve bir önceki dönem Mersin Hizmet İş Sendika Başkanı Hüseyin GÜN de yer aldı. Tarsus ziyaretleri sırasında, JANVAK heyeti Akkoza Medya Grubu Ceo’su Hasan Selenoğlu ile de bir araya geldi. Genel başkan Hasan ÇETİN ve beraberindeki heyet, Selenoğlu’na JANVAK’ın faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Selenoğlu ise JANVAK’a başarılar dileyerek çalışmalarında destek sözü verdi.

JANVAK Genel Başkanı Hasan ÇETİN, Tarsus ziyaretleri sırasında gerçekleştirdiği bu önemli temaslarla, vakfın misyonu doğrultusunda şehit ve gazi ailelerine yönelik yapılan çalışmalara dikkat çekti. JANVAK heyeti, Tarsus’un değerli kurumlarına teşekkür ederek ziyaretlerini tamamladı.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster