İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 8 Nisan 2023 119 Görüntüleme

İYİ Parti’li Fuat Değer, Mahalle Muhtarlarını Ziyaret Etti

İYİ Parti Mersin Milletvekili Aday Adayı Fuat Değer, Mezitli ve Yenişehir İlçesinde bulunan muhtarlıklara ziyarette bulundu. Değer, Çankaya, 75.yıl, İnönü, Akdeniz, Batıkent, Güvenevler, Çiftlikköy ve Yenimahalle başta olmak üzere bölgedeki tüm muhtarlarla bire bir görüştü.

Değer, “ İnsanlarımızın problemlerini demokrasimizin köşe taşı olan muhtarlardan dinlemek için burdayız. Onlarla projelerimiz ve çözümlerimiz hakkında konuştuk. Hangi noktalarda iyiyiz ve neler yapabiliriz üzerine tartıştık” dedi.Sosyal medya hesabından da paylaşımlarda bulunan İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Değer, “ Bu ziyaretlerimiz aracılığıyla onların sempatilerini kazanmaya çalıştık ve 14 Mayıs Genel Seçim’leri için desteklerini istedik. Bizim sevgimiz Mersin için ve hükümet olduğumuz zamanda çalışmalarımız devam edecek” ifadelerini kullandı.

Değer, “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e verdiğimiz söz için mücadelemiz son ana kadar devam edecek. Sayın Kılıçdaroğlunu 13. Cumhurbaşkanı, Genel Başkanımız Sayın Akşener’i de başbakan yapacağız. İnanıyoruz ki Millet İttifakı bunu başaracak. Ülkemiz ve Mersin için her şeye Değer” diyerek sözlerini noktaladı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster