İçel
Ana Sayfa Gündem, Kadın, Politika, Siyaset, Yaşam 8 Nisan 2023 118 Görüntüleme

CHP’li Demirağ’dan Silahlı Saldırıya Tepki

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Aday Adayı İnşaat Mühendisi Cavidan Demirağ, siyasette ayrıştırıcı şiddet dilinin toplumda şiddeti körüklediğine işaret ederek, “Tüm çabalara rağmen geri adım atmıyoruz. Ülkemiz ve milletimiz için çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Aday Adayı İnşaat Mühendisi Cavidan Demirağ, partisinin İstanbul İl Başkanlığı’nı hedef alan silahlı saldırıyı kınadı.

Bir hafta içinde iki siyasi parti il başkanlığının önünde silah seslerinin duyulmasının Türkiye adına endişe verici olduğuna vurgu yapan Demirağ, “İYİ Parti’yi hedef alan kurşunların ardından, partimizin önünde silah sesleri duyuldu. Bu ülkemiz adına endişe vericidir. Siyasette ayrıştırıcı şiddet dili toplumda şiddeti körüklüyor. Herkesin sorumluluk içinde kullandıkları dile dikkat etmesi gerekiyor. CHP İstanbul İl Başkanlığımıza yönelik olarak gerçekleştirilen saldırıyı kınıyorum. Tüm çabalara rağmen geri adım atmıyoruz. Ülkemiz ve milletimiz için çalışmaya devam ediyoruz. Tüm arkadaşlarımıza geçmiş olsun” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster