Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Son Dakika, Tarsus 29 Ocak 2024 69 Görüntüleme

İYİ PARTİ TARSUS’TA SICAK GELİŞME: “PARTİYE TOPLU GEÇİŞ”

28 Ocak 2024 Pazar günü, İyi Parti Tarsus Seçim Koordinasyon Merkezi’nde önemli bir gelişme yaşandı

Kureyşan Aşireti Lideri Ahmet Göçer ve aşiret mensupları, İyi Parti’ye toplu olarak üye oldular.
Programda konuşan Ahmet Göçer, “Öncelikle, selamların en güzeli olan Allah’ın selamıyla sizleri selamlıyorum. İki yıl önce, Mehmet Yunus Seven başkanımın partisi belli olmamışken, bana dedi ki, ‘Ahmet bey, ben Tarsus Belediye Başkanı olacağım’ dedi. O anda, kıymetli dostum Mehmet Yunus Seven beyin gözündeki ışığı, gönlündeki gelen sesi ve Tarsus’a olan aşkını gördüm. Dedim ki, ‘Mehmet bey, hangi parti olursa olsun, biz senin yanında dik duracağız. Seni belediye başkanı yapmak için elimizden geleni yapacağız’ dedim” şeklinde konuştu.


İYİ Parti Tarsus Belediye Başkan Adayı Mehmet Yunus Seven ise konvoy eşliğinde Seçim Koordinasyon Merkezi’ne gelerek, yaptığı konuşmada “31 Mart 2024 sabahına kadar, gündüz demeden, gece demeden, uyumadan çalışıp, İYİ Parti’nin bayrağını Tarsus Belediyesi’nin burçlarına dikeceğiz inşallah” dedi.

İYİ Parti İlçe Başkanı Burak Özdil ise konuşmasında, “Bugün partimize aramıza yeni katılan yol arkadaşlarıma katılımlarının hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah, 1 Nisan 2024 sabahında Tarsus Belediyesi’nin önünde hepinizi bekliyorum” şeklinde konuştu.

Program, İYİ Parti’ye yeni katılan üyelere rozet takılmasının ardından hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster