İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Son Dakika, Tarsus 18 Ocak 2024 66 Görüntüleme

İYİ PARTİ TARSUS SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ HİZMETE GİRDİ

İyi Parti, Tarsus’ta Yeni Seçim Koordinasyon Merkezi’ni Hizmete Açtı
Açılış töreni, 18 Ocak 2024 Perşembe günü, saat 12.00’de İyi Parti Eski İlçe Binası’nda gerçekleştirildi.
Açılış Törenine; İyi Parti Genel Sekreteri Ayfer Yılmaz, İyi Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, İyi Parti GİK Üyesi 8. Bölge Teşkilat Koordinatörü Yetkin Öztürk, İyi Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Süleyman Çetin, Tarsus Belediye Başkan Adayı Mehmet Yunus Seven, İyi Parti Tarsus İlçe Başkanı Burak Özdil ve İyi Parti Mersin İl Başkanı Suat Şahin’in de aralarında bulunduğu birçok parti yetkilisi ve partililer katıldı.
Tören, konuşmaların ardından gerçekleşen kurdele kesimi ve dua ile sona erdi. Katılımcılar daha sonra bina içini gezerek, yeni merkezin faaliyet alanları hakkında bilgi aldılar.
İyi Parti, Tarsus Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışıyla birlikte seçim sürecinde daha etkili bir organizasyon ve koordinasyon sağlamayı hedefliyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster