Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus 26 Aralık 2023 66 Görüntüleme

İYİ Parti Tarsus Belediye Başkan Adayı Mehmet Yunus Seven, “Birlik ve Beraberlik Yemeği” Düzenledi

Tarsus’ta seçim atmosferi iyiden iyiye ısınırken, İYİ Parti’nin Tarsus Belediye Başkan Adayı Mehmet Yunus Seven, May Life Plazada düzenlediği “Birlik ve Beraberlik Yemeği” etkinliğiyle büyük ilgi topladı. Programa, İyi Parti Tarsus İlçe Başkanı Burak Özdil ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İYİ Parti Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Partililer ve davetliler katıldı. Gecenin açılışı İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla yapıldı, ardından şehitlerimiz için Kuran tilaveti gerçekleştirildi.

Açılış konuşmalarının ardından söz alan İYİ Parti Tarsus Belediye Başkan Adayı Mehmet Yunus Seven, salonu dolduran kalabalığa hitaben yaptığı konuşmada, “Bugün salonlara sığmıyoruz, yarın da sandıklara sığmayacağız. İyi Parti’nin en büyük özelliği birlik ve beraberliktir. Partimizin arkasında millet var, sizler varsınız. Vakit, vasata mahkum edilmiş Tarsus halkını iyi belediyecilikle tanıştırma vaktidir. İki yumruk arasına sıkışmış Tarsuslulara seçenek çare olma vaktidir. Seçenek olarak biz varız, İYİ Parti var. Mehmet Yunus Seven var. Sorunları çözemeyenler gidecek, çözecek olan biz geleceğiz. Tarsus’u hak ettiği yere taşıyacağız. Tüm engellemelere rağmen Tarsus’ta Belediye Binasına güneşi asacağız. Desteklerinizle kazanacağız” dedi ve programa katılan destek veren herkese teşekkür etti.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster