Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus 26 Aralık 2023 127 Görüntüleme

“DEVLET BAHÇELİ TABİAT PARKI” AÇILDI

Çamlıyayla Çayırekinliği Mahallesi Göpter Mevkiinde bulunan “Devlet Bahçeli Tabiat Parkı,” düzenlenen görkemli bir açılış töreni ile hizmete girdi. Açılış törenine, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tarsus İlçe Başkanı Fatih Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Mersin İl Başkanı Serdar Soydan, MHP KAÇEP İl Başkanı Aslı Konte Öz, Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Emre Gül, MHP Çamlıyayla İlçe Başkanı Ömer Akın, Ülkü Ocakları Çamlıyayla İlçe Başkanı Zahit Kıral ve MHP Mersin İl ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Açılışa katılan MHP Tarsus İlçe Başkanı Fatih Mehmet Yıldırım: “Çamlıyayla Belediye Başkanımız Sayın İsmail Tepebağlı’ya misafirperverliği ve Çamlıyayla’ya kattığı değerlerden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster