Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Son Dakika, Spor, Tarsus, Yaşam 11 Haziran 2024 29 Görüntüleme

İDEAL BASKETBOL’DA TATİL TADINDA BOL AKTİVİTELİ YAZ SEZONU BAŞLIYOR

İdeal Basketbol Akademi’den Tatil Tadında Yaz Sezonu

İdeal Basketbol Akademi, Tarsus’u Mersin’de tüm yaşlarda resmi müsabakalarda temsil eden tek özel kulüp olarak başarılarına devam ediyor. Kulüp Başkanı ve Basketbol Antrenörü Ahmet Daşcı, Tarsus’ta 20 yıldır basketbol hizmeti vermenin zorluklarını ve tesis eksikliğine rağmen başarılarını sürdürmenin gururunu yaşadıklarını belirtti.

Daşcı, “Deprem nedeniyle gözetim altına alınan spor salonlarımız olmadığı için ev sahibi maçlarımızı ve deplasman maçlarımızı 2 yıldır Mersin’de oynuyoruz. Her hafta sonu 100’e yakın lisanslı sporcumuzla maçlarımızı Mersin’de oynadık. Yaz sezonunda çocuklarımız sadece basketbol oynamakla kalmayacak, çeşitli aktivitelerle tatil tadında bir yaz geçirecekler,” dedi.

Yaz sezonu programında şehir dışı hazırlık maçları, yüzme, piknik ve geziler, kondisyon ve fitness antrenmanları gibi aktivitelerin yer aldığını söyleyen Daşcı, 5-17 yaş arasındaki tüm çocukları yaz sezonu çalışmalarına davet etti.

Ayrıca, tesis eksikliğinin giderilmesi ve spor tesislerinin sayısının artırılması için yetkililerle temas halinde olduklarını belirtti ve Tarsus sporu ve çocukları için mücadelelerine devam edeceklerini vurguladı. Daşcı, basına da her zaman yanlarında oldukları ve seslerini duyurdukları için teşekkür etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster