İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus 17 Kasım 2022 146 Görüntüleme

HÜDA PAR’dan Tarsus Orman İşletme Müdürlüğüne Ziyaret

HÜDA PAR Tarsus İlçe Başkanı Hikmet Tanış ve Başkan Yardımcılarından oluşan bir heyet, Tarsus Orman İşletme Müdürü Muhammed Köse’yi makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette karşılıklı görüş alışverişi sonrası Milli Ağaçlandırma Gününde yapılan faliyetler konuşuldu.
Yapılan faaliyetlerden bahseden Orman İşletme Müdürü Muhammed Köse, “11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü” münasebeti ile ormanlarımızı korumak, sürdürülebilir şekilde yönetmek ve gelecek nesillerimiz için memleketimizi daha sağlıklı, yaşanabilir kılmak için  fidanları toprakla buluşturduk. Bu münasebetle Tarsus’ta da binlerce çeşit fidanları halkımıza dağıtarak bir farkındalık oluşturmaya çalıştık.” dedi.
Ziyarette HÜDA PAR Tarsus İlçe Başkanı Hikmet Tanış, ” Bizlerde ülke genelinde, ilçe özelinde yürütülen fidan dikimi, tarımsal faaliyetler, çiftçilerin sorunları ve orman yangınlarına karşı yapılan faaliyetleri ve çalışmalarını destekliyoruz.” şeklinde konuştu.
Tanış; Bir medeniyetin temsilcileri olarak atalarımızın bıraktığı mirasa sahip çıkmak, ormanlarımız ve doğaya önem vermemiz gerektiğini, bu konuda parti olarak da her sene yapılan fidan dikimi ve yeni nesillere tecrübeleri aktarmak için çeşitli faaliyetlerinin olduğundan bahsederek, bu faaliyetlerinin devam edeceğini ormanlarımız hayatımız ve insanlık için öneminin büyük olduğunu söyledi.
Ziyaret, HÜDA PAR’ın tarım ve hayvancılık ile alakalı çözüm önerilerini anlattıktan sonra İlçe Başkanı Hikmet Tanış’ın, misafirperverliği için Muhammed Köse beye teşekkür etmesiyle sona erdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster