İçel
Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Tarsus, Yaşam 21 Ekim 2022 348 Görüntüleme

HÜDA PAR Tarsus İlçe Heyetinden Ali Seçer’e Ziyaret

HÜDA PAR Tarsus İlçe Başkanı Hikmet Tanış beraberindeki heyet ile birlikte Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Seçer’i makamında ziyaret etti.

İlçe Başkanı Tanış; Ali Seçer beyin yeni seçilmesi dolayısıyla kendilerine nezaket ziyaretinde bulunduklarını söyledi.

İlçe Başkanlığı olarak önemli misyonlarından birinin topluma yapıcı bir siyaseti hizmet aracı sunmak ve bu manada yerel dinamiklerle işbirliğinin önemine vurgu yaptığı ziyarette, gerek genelde, gerekse Tarsus özelinde bütün yerel dinamiklerle fikir alışverişi içerisinde çalıştıklarını ifade etti.

İlçe Başkanı Tanış, devamında ise Başkanlık olarak mevcut durum, devam eden çalışmaları ve hedefleri hakkında bilgiler verdi. HÜDA PAR Tarsus İlçe Başkanlığı’nın ayrıca çözüm önerilerinin neler olduğunu anlattılar.

Başkan Seçer ise Tarsus Ticaret Borsası’nın çalışmaları, bölgenin tarımsal potansiyeli, ticari ve ekonomik değerleri ile sosyo-kültürel yapısı hakkında bilgiler verdi.
Partiler arası işbirliklerinin ve yapıcı siyasetin önemine dikkat çeken Seçer, ziyaretten dolayı Tarsus Ticaret Borsası adına Hikmet Tanış’a beraberindeki heyete teşekkür etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster