İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Tarsus, Yaşam 21 Ekim 2022 284 Görüntüleme

Ankara Tarsus Derneği (TADER) Mersinli Muhtarları Ankara’da Karşıladı…

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ‘ın teşrifleriyle açılışı gerçekleşen ‘’Muhtarlar Evi ve 100 Muhtar Hizmet Binası Temel Atma’’ töreni için Mersin, Tarsus ve diğer ilçelerinden Ankara’ya giden Muhtarları, TADER Başkanı Semih Özsu, Başkan yardımcısı Hakan Dülkar ile birlikte Gölbaşı ilçesinde bulunan Vilayetler Evinde karşıladı.

Ankara’ya gelen hemşehrileri ile Üniversiteli öğrencilerin her türlü sorunlarına yardımcı olmaya gayret gösteren TADER, bu anlamlı günlerinde Mersinli Muhtarları yalnız bırakmadı.

‘’Her zaman Muhtarlarla bir araya gelmekten onur duyduklarını belirten’’ Özsu; ‘’değerli Muhtarlarımızı bu özel günlerinde Ankara’da karşılamaktan ve bir arada olmaktan mutluluk duyduk’’ dedi.

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ ın teşrifleriyle açılışı yapılan Muhtarlar Evi ile temeli atılan 100 Muhtar Hizmet Binasının Muhtarlara hayırlı olması temennisinde bulunan Özsu; bir kez daha tüm Muhtarların “19 Ekim Muhtarlar Günü” nü kutlayarak, çalışmalarında başarılar’’ diledi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster