Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 9 Mayıs 2023 139 Görüntüleme

HÜDA-PAR TARSUS İLÇE BAŞKANLIĞI KAHVALTI PROGRAMI DÜZENLEDİ

HÜDA-PAR Tarsus İlçe Başkanı Hikmet Tanış’ın ev sahipliğinde; 28.Dönem AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Faruk Dinç ‘in de katılımıyla kahvaltı programı düzenlendi.
Önceden HÜDA-PAR Diyarbakır İl Başkanı olan Milletvekili Adayı Faruk Dinç; parti geçmişinden ve çalışmalarından bahsetti. Siyasetin asıl amacının halka hizmet olduğunu belirten Sayın Dinç; şu anki yapılan siyasetin seçim sürecinden çok savaş sürecine dönüştüğünden memnun olmadıklarını anlattı. Partilerine yönelik saldırılardan bahsederek asıl suçluların, eylemi gerçekleştirenlerin değil de kutuplaştırma yapan siyasi parti liderlerinin olduğunu belirtti.
Ak Parti Mersin Milletvekili Adayı Faruk Dinç; basın mensuplarının sorularını da cevapladı. Akkoza Medya Rejisörümüz Erdal Alakaş’ın parti olarak kadınlarla ilgili politikalarını sorması üzerine ise Sayın Dinç :” Kadınlar zorunlu çalıştırılmasın, fıtratlarına uygun işlerde çalışsınlar diyoruz.25 yıldır ev hanımı olan bir bayana emeklilik hakkı verilsin. Bu aynı zamanda aile kurumunu da korur. Ayrıca kadının obje olarak kullanılmasına karşıyız.
Bu kadınları sömürmektir. Biz buna karşıyız. Kadına şiddete karşıyız. Kadına uygulanan şiddeti önlemek için ne yapılıyorsa Hüda-Par her zaman onların yanındadır. Ancak kadına şiddeti bir kalkan yapıp altında sapkınlıkları savunanlar veya aile kurumunu yıkmaya çalışanlara da biz sessiz kalamayız. Bu düşüncemizden de asla vazgeçmeyiz “ dedi.
Hatıra fotoğrafı çekiminin ardından toplantı sona erdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster