İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 30 Ocak 2023 230 Görüntüleme

HÜDA PAR Tarsus İlçe Başkanlığı Esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

HÜDA PAR Tarsus İlçe Başkanı Hikmet Tanış beraberindeki partililer ile birlikte Devlet Hastanesi Ek bina civarındaki Kardeş Ülke Langen Bulvarı üzerinde bulunan esnafları ziyaret etti.
Esnafın sorun ve sıkıntılarını dinleyen Hikmet Tanış, partisi HÜDA PAR’ın esnaflara yönelik çözüm önerilerine anlattı. Tanış, “esnaflarımızın çektiği sıkıntıları biliyoruz ve bu konuda çözüm önerilerimizi gerek gündem değerlendirmelerimiz ile, gerekse bizzat yetkili mercilere ulaşarak halkımızın sorunlarını anlatıyoruz, çözüm önerilerimizi sunuyoruz, inşallah iktidara geldiğimizde’de esnafımızı destekleyeceğimizin sözünü veriyoruz, çünkü esnaflarımız ülkemiz ve memleketimiz için önemi çok büyüktür” dedi
Esnaflar ise Devlet Hastanesinin yeni yerine taşınmış olması, piyasanın durgunluğu ve ekonominin gidişatının kötü olmasından dolayı çok sıkıntılar yaşadıklarını söyleyerek sorunlarına çözüm istediler.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster