Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 21 Kasım 2023 147 Görüntüleme

HİKMET OĞUZCAN CHP TARSUS BELEDİYE BAŞKAN A.ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Turizm Tanıtım Kültür Proje Uzmanı İş İnsanı Hikmet Oğuzcan, 21.11.2023 Salı Günü Saat 12.00’de, Cumhuriyet Halk Partisi Tarsus İlçe Başkanlığı Binasında Düzenlediği Basın Açıklaması ile CHP Tarsus Belediye Başkan A. Adayı Olduğunu Açıkladı
” Yaşanılası bir Tarsus için, emek ve liyakati önemseyen bir belediyecilik anlayışıyla ,Kırsaldan merkeze eşit hizmet için, sen ben diyerek değil, birleşerek, ortak akılda buluşarak halkımıza hizmetkar olmak için Tarsus Belediye Başkanlığına Aday Adayıyım” diyen Hikmet Oğuzcan, 1999 yılından bu yana Tarsus’ta Cumhuriyet Halk Partisinin çeşitli kademelerinde görevler aldığını ve partinin iktidar olması için mücadeleler verdiğini belirtti.
Tarsus’taki işsizlik sorununa da değinen sayın Oğuzcan, Yeni yatırımcılar ve yatırımları Tarsus’a çekmek adına yapacağı çalışmalarla işsizliğin ve yoksullaşmanın önüne geçmeyi hedeflediğini belirtti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster