İçel
Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 19 Ocak 2023 243 Görüntüleme

HASAN SAY EMEKLİ OLDU VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ – KAYMAKAMLIK TEŞEKKÜR BELGESİ VERDİ

İlçemizde Görevli Emniyet Mensubu olan ve 25 Yıllık görevi sonrasında Emekli olan Sn.Hasan Say’a veda yemeği düzenlendi.

Belediye Başkanımız Sn.İsmail Tepebağlı,Ak Parti Çamlıyayla ilçe Başkanı Sn.Durmuş Karataş,Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sn.Mehmet Emin Sakallı,

 

Tarsus Çamlıyayla Muhtarlar Derneği Başkanı Sn.Mustafa Naci Güllü Çamlıyayla İlçe Emniyet Amiri Sn.Bayram Ali Basır, ilçe Esnaflarımız Muhtarlarımız ve protokol düzenlenen veda yemeğine katılım sağladılar.

Bu kapsamda Belediye Başkanımız Sn.İsmail Tepebağlı Sn.Hasan Say‘a meslek hayatı boyunca yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür edip günün anısına hediye takdiminde bulundu.

Ayrıca Çamlıyayla Kaymakamı Sn Fatih Adıgüzel ‘de, İlçe Emniyet Amirliğinde görevli polis memuru Hasan Say’ın emekliye ayrılması nedeniyle, yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür belgesi verdi. Bundan sonraki hayatında başarılar diledi.

 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster