İçel
Ana Sayfa Gündem, Kültür, Politika, Siyaset, Yaşam 19 Nisan 2023 124 Görüntüleme

HAMİT KARIŞ’TAN PASKALYA ZİYARETİ

Gelecek Partisi Mersin İl eski Başkanı Hamit Karış, Paskalya Bayramı dolayısıyla Mersin Ortodoks Kilisesi Pederi İspir Coşkun Teymur’u ziyaret etti.

Gelecek Partisi’nin Mersin İl eski Başkanı Hamit Karış örnek bir ziyaret gerçekleştirdi. Hristiyanlar tarafından kutlanan Paskalya Bayramı dolayısıyla Karış Mersin Ortodoks Kilisesi Pederi İspir Coşkun Teymur ile bir araya geldi.

Mersin’de farklı dinlere mensup insanlarla yaşamaktan oldukça mutlu olduklarını ifade eden Karış, “Mersin birlik ve beraberliğe örnek bir şehirdir. Farklı inanç ve kültürleri her zaman bir arada barındıran ve kardeşlik kültürünün yansıtan bir şehir olarak bir arada kardeşçe yaşamanın önemini çok iyi biliyoruz. Tüm Hristiyan aleminin Paskalya Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

Mersin Ortodoks Kilisesi Pederi İspir Coşkun Teymur ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Karış’a teşekkür etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster