İçel
Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 19 Nisan 2023 121 Görüntüleme

Burak Özdil:”Eyyyy Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan! Görevini yap.”

İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanı Burak Özdil Basın açıklaması yaptı:

“Son günlerini yaşadığımız mübarek ramazan ayında, yaptığımız ibadetlerin kabul, ülkemizin birlik beraberlik içerisinde gireceği ramazan bayramını şimdiden kutlarım.

Seçime 25 gün kala görüyoruz ki IŞILTILI gözler Tarsus’u aydınlatamaz, umut veremez, heyecan katamamış durumdadır. İnsanlar hamasete doyup, mutfağa aç hale gelmişlerdir. Pazarda yemeklik malzemeler bir bir yarışa girmiş, et-süt-yumurta-peynir zam kapışmasına girmiş, ramazan bayramı şekeri fiyatları altın çağını girmiş durumdadır.

 

 

Seçim saha çalışmalarında pazar, market, kasap, sanayii esnaflarımızda gördüğümüz; vatandaşlarımız tıkanmış durumda ve hükümetin kurduğu korku ikliminden dolayı sessizce ‘artık gitsinler’ diyebildiklerini gördük. Kredi kartlarına gırtlağa kadar batmış bir toplum gördük. İndirim kovalamaktan hayatı yaşamayı, sorgulamayı unutan bir toplum gördük. Bayramlık alma kültürünü unutmuş, unutturulmuş bir toplum gördük.

İnsanları Eski-Yeni AKP’li diye, Ülkücü-Türkücü diye, Demokrat-Terörist, Muhafazakar-Dinsiz diye kutuplaştıran hükümet ve yancıları yüzünden toplum ötekileşmiş, kutuplaşmış ve şüpheye düşmüştür.

Yahu madem muhalifler terörist, madem işbirlikçi. Yahu madem millet ittifakının içinde var bu dedikleriniz;

Eyyyy Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan! Görevini yap. Ülkenin başkanı olarak gençleri , siyasi partilerin içinde ki bölücülerden kurtar. Gücün, kudretin yok mudur?

Siz değil misiniz ne istediniz de vermedik diyen? Siz değil misiniz Habur’da teröristleri ülkeye sokan? Siz değil misiniz Öcalan’a sayın diyen? Siz değil misiniz şehitlere kelle diyen? Yahu yeter, siz değil misiniz Türklüğü ayaklar altına alan?

Sizden kredi kartına boğduğunuz Süleyman Amca, pazarda ucuz olsun diye zedeli domates arayan Ayşe Teyze, sınavları için ek kitap alamayan Ozan kardeşim, hakkı yıllarca yenmiş öğretmen adayı Zeynep Öğretmen, 15 yaşında şehit olmuş Eren Bülbül, 24 yaşında şehit olmuş Fırat Çakıroğlu soracak hesabını.. Sessizce ‘artık gitsinler’ diyen ülkemizin gururlu halkı soracak. “

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster