Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 4 Haziran 2024 65 Görüntüleme

Haluk GÜLBAHAR:”DARISI İKTİDAR OLMAYA”

“Değerli Dostlarım, 2007 yılından bu yana Mersin ve Tarsus’ta katıldığım her seçimde Cumhuriyet Halk Partisi’nin zaferini yaşadım.

Her defasında kazanan ben değil, biz olduk. 2019 seçimlerinde, hem Mersin Büyükşehir Belediyesi hem de Tarsus Belediyesi için bir yıl boyunca seçim ofisini yönettim. Bu süreçte, partili partisiz tüm dostlarımızla birlikte partimizin başarısı için yoğun çaba harcadık ve yine ben değil, biz başarılı olduk.

2024 seçimlerinde de Cumhuriyet Halk Partisi adına, hem Mersin Büyükşehir Belediyesi hem de Tarsus Belediyesi için beş aylık bir seçim ofisi yürüttüm. Bu çalışmalarımızın da meyvelerini ben değil, biz topladık ve Mersin, Tarsus dahil tüm Türkiye’de büyük bir başarı elde ettik. Bu başarıyı ben değil, biz birlikte kazandık.

Dün, Cumhuriyet Halk Partimizin Tarsus Kadın Kolları seçimi gerçekleştirildi. İki değerli adayımız, Figen Acıyiyen ve İrem Cansu Turhan Yaramış, kıyasıya yarıştı. Sonunda Figen Acıyiyen kazandı ve bu seçimin kaybedeni olmadı. Yine kazanan Cumhuriyet Halk Partisi oldu. ”

Siyasi hayatım boyunca bana güvenen ve inanan başta Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap SEÇER olmak üzere, eşim Selva GÜLBAHAR’a Çocuklarıma, tüm eş, dost ve arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum.

Birlikte KAZANACAĞIZ, Birlikte BAŞARACAĞIZ.

Darısı Genelde İKTİDAR OLMAYA.”

Saygı ve Sevgilerimle Haluk GÜLBAHAR

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster