Ana Sayfa Gündem, Kadın, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 4 Haziran 2024 56 Görüntüleme

Figen Acıyiyen:”İşimiz çok, enerjimiz yüksek”

CHP TARSUS KADIN KOLLARI İLÇE BAŞKANI FİGEN ACIYİYEN’DEN TEŞEKKÜR MESAJI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tarsus ilçe Kadın Kolları Olağan Genel Kurulu toplantısı parti ilçe binasında kadınların ve partililerin yüksek katılımı ile gerçekleşti. Seçimlerde Figen Acıyiyen ve Cansu Turhan Yaramış’ın listeleri yarıştı. Seçimin sonucunda Figen Acıyiyen’in listesi 415 oy, Cansu Turhan Yaramış’ın listesi ise 276 oy aldı.
Yüksek katılım ile gerçekleşen seçimin sonucunda CHP Tarsus ilçe Kadın Kolları Başkanlığı görevine seçilen Figen Acıyiyen partililere teşekkür etti.Figen Acıyiyen; “İlçe binamızda gerçekleşen seçimimizi yüksek katılım ile demokrasi şölenine çeviren tüm kadınlarımıza, gençlerimize ve partililerimize teşekkür ediyorum.

Burada emek kazandı, kadınlar kazandı, demokrasiye inanan yüzlerce kadın kazandı.

Herkese teşekkür ediyorum. Çok çalışacağız, hep birlikte başaracağız, halkın iktidarını kurmak için kadın kollarımızı büyüteceğiz. Sokak sokak, ev ev örgütleneceğiz. Güzel günleri birlikte kuracağız. Yolumuz açık olsun. İşimiz çok, enerjimiz yüksek!” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster