Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 15 Şubat 2024 49 Görüntüleme

HALUK BOZDOĞAN :”EVİNDE HIRSIZ VARSA, EVDEN ÇIKAMAZSIN”

Tarsus Belediye Başkanı ve Memleket Partisi Tarsus Belediye Başkan Adayı Dr. Haluk Bozdoğan, 14 Şubat 2024 Çarşamba günü, Tarsus Oda Başkanları ziyareti sonrasında Akkoza Medya mikrofonlarına açıklamalarda bulundu. Bozdoğan, gündemi değerlendirerek çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Bozdoğan, şu anki sürecin uzun ve dikkatli bir değerlendirme gerektirdiğini belirtti. Halkın, adayları ve meclis üyelerini dikkatle değerlendirerek kenti yönetecek kişileri belirleyeceğini vurguladı. Mart sonuna kadar sürecek bu değerlendirme sürecinin sonucunu bekleyeceklerini ifade etti.
Anket sonuçlarından memnun olduklarını dile getiren Bozdoğan, rehavete kapılmadan daha fazla çalışmaları gerektiğini vurguladı. Halkın verdiği oyları yerine getirmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi ve halka minnettarlığını iletti.
Bozdoğan, sahaya yeni çıktıklarını ve aktif olarak çalışmaya başladıklarını belirtti. Anketlerdeki durumun önümüzdeki süreçte daha da yükseleceğine inandığını dile getirdi.
Ayrıca, yapacakları çalışmaları belgelerle halka aktaracaklarını ve mitinglerin yanı sıra ev toplantıları ve kahvehane buluşmalarının da önemli olduğunu vurguladı. Halka verdikleri bilgilerin doğruluğunu anlatarak, halkın desteğini artırmayı hedeflediklerini belirtti.
Tarsus için umut verici projelerin olduğunu söyleyen Bozdoğan, havalimanı ve tren yolunun yanı sıra organize sanayi bölgesindeki istihdamın artması gibi gelişmeleri paylaştı. Ayrıca, Tarsus’un il olması için mücadele edeceklerini ve bunun Tarsus halkıyla birlikte gerçekleşeceğini belirtti.
Son olarak, halkın düşüncelerinin ve fikirlerinin her şeyden daha önemli olduğunu vurgulayan Bozdoğan, gelecekteki hesaplaşmaların da halk tarafından yapılacağını belirtti. Halkın taleplerine yanıt vereceklerini ve onların güvenini kazanacaklarını ifade etti.
Bu sözlerle, Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsus’un geleceği için kararlılıkla mücadele edeceğini ve halkın desteğini arkasına alarak şehrin gelişimine katkı sağlayacağını dile getirdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster