Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Son Dakika 28 Ocak 2024 229 Görüntüleme

HALKÇI VE KAMUCU BİR BAŞKAN: MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI NEŞET TARHAN

Mezitli, sosyo-kültürel açıdan ülkemiz ortalamasının çok ötesinde bir ilçedir.
68 ülkeden kır ve kent kökenli insanların iç içe yaşadığı, çeyrek milyon nüfusa sahip, yani birçok ilden daha büyük ve dinamik yapısıyla ülkemizin en önemli ilçelerinden biridir.

Farklı siyasi görüşten yerel yönetimler sonrası , Mezitli 10 yıldır CHP ve Neşet Tarhan yönetiminde çok farklı, özgün ve başarılı bir belediyecilikle tanıştı. Özellikle sosyal farklılıkları gözeten, demokratik danışmaya dayalı, kadınların katılımını yükselten , çevreye ve kültür-sanata özenli bu yönetim anlayışı sayesinde Mezitli’li hemşeriler 10 yıldır barış içerisinde, huzurlu ve mutlu yaşıyorlar.

Neşet Tarhan farklı değer ve inançlara sahip bu insanların kamusal hayatını kolaylaştırmış, gündelik ilişkilerine kalite kazandırmış ve Belediye hizmetlerini buna göre gerçekleştirmiştir.
Şimdi Mezitli, huzur ve iyilik soluyan insanlarıyla “Başkan Neşet Tarhan”ı her türlü temsilin ötesinde sahipleniyor.

Mezitlili her siyasi görüşten hemşerilerimiz, içten yaklaşımından dolayı onu seviyor, destekliyor, dostluğunu koruyor.

Başkan Neşet Tarhan’ın insana dokunan sosyal belediyeciliği sonrasında Mezitli, Mersin’in her ilçesinden ve ülkenin her yöresinden insanımızın en çok yerleşmek istediği ilçe haline gelmiştir.

Mezitli Belediyesi ve Başkan Neşet Tarhan “Gönüllü Evleri” ile binlerce hemşerimizin, ”Kadın Üretici Pazarları”yla kırsal kesimdeki sayısız kadınımızın hayatına dokunmuştur.

Yaşlılara, kadınlara, çocuklara dönük sürdürülebilir hizmetler bağlamında Mezitli’ye yaptığı sayısız hizmet ve proje, onu şimdiden Mezitli tarihinin saygın bir imgesi yapmıştır.

Mezitli insanı, bu anlamlı ve model yönetim anlayışının sürmesini istiyor; uygulanmasına tanık olduğu başarılı sayısız hizmetin yaratıcısı Başkanlarıyla bir dönem daha beraber olmaları gerektiğini haykırıyor.

Bu anlamda:
*Daha önce söz verildiği gibi Mezitli halkının düşüncesi sorulmalıdır!
*Katılımcı ve demokrat belediyeciliğin gereği olarak, halkımızın Neşet Tarhan’a olan takdiri ve sevgisi dikkate alınmalıdır!
*Mezitli’li hemşerilerin siyasete olan ilgilerine ve inançlarına saygı gösterilmelidir!
*Mezitli’de açılan ve 10 yıldır süren temiz sayfanın, çeşitli perde arkası kirli oyunlarla bozulmasına izin verilmemelidir.

Mezitli Başkan Neşet Tarhan’dan memnundur; onun hizmet düzeyine ve hayata kattığı kaliteye inanmıştır; onun çağdaş ve vizyoner çalışmalarının kesintiye uğramasını istemiyor.

Bu anlayışla: Mezitli halkı Neşet Tarhan’a sahip çıkmayı “her koşulda” sürdürecektir; Mezitli’de sağlanan huzur, barış ve hizmet odaklı belediyeciliğin devamını sağlayacaktır.

Siyasi irade ve kurumsal siyaset de, halkımızın bu güçlü, samimi ve doğrudan çağrısını işitmelidir.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster