İçel
Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Kadın, Tarsus, Yaşam 10 Ekim 2022 539 Görüntüleme

HALK RESTORAN AÇILDI

TARSUS BELEDİYESİ HALK RESTORANI AÇTI, HER GÜN 5 ÇEŞİT YEMEK

Vatandaşların sosyal hayatına dokunan, ihtiyaçların karşılanması için uygulamalar hayata geçiren Tarsus Belediyesi, yemek ihtiyacı için önemli bir hizmete daha imza attı. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın söz verdiği uygun fiyatlı ve hijyenik koşullarda yemek hizmeti verecek olan ve Siptilli Çarşısı’nda açılan “Halk Restoran” vatandaşların hizmetine sunuldu.

Tarsus Belediye Başkanı Sn Haluk BOZDOĞAN ‘ın sözlerinden biri olan Halk Restoran, özellikle öğrencilerin, emekçilerin ve dar gelirli vatandaşların günlük yemek masrafına destek olmak için hizmete başladı.

Halka sağlıklı lezzetli ve uygun fiyatlı öğünler sunan Halk Restoran, Siptilli Çarşısı’nda hizmet vermeye başladı. Restoran içindeki tüm bölümler vatandaşlar için özenle hizmete hazır hale getirildi. Üretici Kadın Kooperatifinden kadınlar tarafından hazırlanan yemekler vatandaşların hizmetine sunuldu. Kadın istihdamına da büyük ölçüde katkı sağlayan Halk Restoran, hijyenik ve uygun fiyatlı ev yemekleri ile vatandaşları bekliyor.

Uygun fiyata kaliteli yemek

Üretici Kadınlar en güzel yemekleri Tarsuslu vatandaşlar için hazırlıyor. Ayrıca Restoran da hijyenik üretim ve sunuma büyük bir hassasiyet gösteriliyor. Hazırlanan yemekler tezgahta yerini alıyor. Kaliteli yemeği uygun fiyata temin eden vatandaşlarda büyük bir memnuniyet oluşuyor.

Lokanta maksimum dolulukta hizmet veriyor. Siptilli Çarşısı’nda kurulan Halk Restoran’ın hijyenik mutfaklarda özenle hazırlanan yemekler, hergün Halk Restoran ‘da Tarsus halkına sunuluyor. Dileyen herkes öğünleri uygun fiyatlarla alabilecek.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster